Door de brievenbus

Macramé regenboog door de brievenbus

Cadeautjes die perfect door de brievenbus passen. Zeker in deze rare tijd, van thuisisolatie en sociale onthouding is het goed om je familie of vrienden te laten weten dat je ze niet bent vergeten. Dat kun je doen door regelmatig met ze te bellen, appen of op een andere manier contact met hen te hebben. Maar nog leuker is het om dit te doen door hen een cadeautje te sturen dat past door de brievenbus!

Veilig verzenden tijdens COVID-19

Ken je iemand die net is bevallen en door de COVID-19 maatregelen liever geen kraambezoek wil ontvangen? Ga digitaal op kraambezoek en laat je cadeautje bezorgen door de brievenbus.

Waardevol Thuis heeft een tof assortiment met brievenbuscadeautjes die leuk zijn voor deze gelegenheid, maar ook voor wanneer de kleine al wat groter is. Super leuke pompon-items, origineel, zacht, fluffy en een lust voor het oog! De pompon-wolk past perfect door de brievenbus en is hierdoor een ideale cadeautip voor bijvoorbeeld een kraambezoek, babyshower of verjaardag.

Cadeautje door de brievenbus

Ook leuk zijn de macramé regenbogen van Waardevol Thuis. Deze passen ook perfect door de brievenbus en kunnen de kinderkamer echt leuk opfleuren! Maar Ik verkoop niet alleen maar cadeautjes voor de kinderkamer. Wacht dacht je bijvoorbeeld van de macramé muurdecoratie? Die hangen ook super tof in een woonkamer, hal of andere ruimte in huis. Deze items zijn dan ook een leuke cadeautip voor door de brievenbus.

Ouderwets door de brievenbus

We leven in een digitale wereld, heel veel gebeurt tegenwoordig online. We sturen berichtjes naar elkaar ook vaak digitaal, via de e-mail of WhatsApp. Hoe vaak ontvang jij nou nog een verjaardagskaart of spontane verrassing door de brievenbus? Juist, bijna nooit! Cadeautjes die je wèl krijgt worden steeds minder persoonlijk en dat is jammer. Om deze reden wil ik je aansporen weer eens een cadeautje te versturen op de ouderwetse manier, door de brievenbus. Ik weet zeker dat de ontvanger het zal waarderen!

Persoonlijk berichtje met origineel cadeau

Elk brievenbuscadeautje wat je via Waardevol Thuis verstuurd, is voorzien van een persoonlijk berichtje dat je tijdens het bestellen kunt doorgeven. Zo zorg ik ervoor dat de ontvanger een écht origineel cadeautje ontvangt mèt een heel persoonlijke boodschap van jou! Hoe tof is dat?! Stuur je een cadeautje naar jezelf of voer je geen boodschap in, dan doe ik er een persoonlijk bericht van mijzelf bij!

Alle producten die ik maak zijn handgemaakt en daarom nooit precies hetzelfde. Origineler kan het bijna niet! 

Bekijk de producten snel